Altijd de juiste huisstijl

  yohoost
  5 maart 2018

  Altijd-de-juiste-huisstijl

  Als bedrijf wil je professionaliteit uitstralen. Om daarbij te helpen is een huisstijl erg handig. Het geeft uniformiteit aan al je documenten en correspondentie en zorgt dat je klanten direct weten dat het van jouw bedrijf afkomt. Maar hoe zorg je nu dat iedereen zich aan de huisstijl houdt?

  Want al snel kan een document net even anders opgemaakt worden omdat dat sneller is, of eenvoudiger. Met name documenten en e-mails waarbij de tijdsdruk hoog ligt, kunnen nog wel eens ‘even snel in elkaar gezet’ worden. Medewerkers gebruiken oude documenten als basis voor nieuwe documenten, met als gevolg een verouderde tekst, onjuiste informatie, of erger nog: verouderde prijsinformatie.

  Iwriter

  Om onze klanten hiermee te helpen, bieden we bij ICT Service Groep een nieuwe dienst aan: Iwriter. Deze software helpt ondernemers eenvoudig en snel professionele documenten in de juiste huisstijl, voorzien van de meest recente gegevens te creëren.

  Sjablonen

  Iwriter maakt gebruik van sjablonen en vaste tekstblokken. Omdat de sjablonen te koppelen zijn aan de verschillende medewerkers, zorgt het systeem er automatisch voor dat de juiste gegevens en de correcte opmaak van documenten toegevoegd worden. De software wordt gekoppeld aan alle databases, waardoor altijd de meest recente gegevens worden toegevoegd. Het pakket werkt uitstekend met de verschillende Office 365 applicaties, dus ook alle PowerPoint presentaties en Exceldocumenten kunnen met Iwriter worden opgemaakt.

  Professionaliteit

  We begrijpen hoe belangrijk het is om een duidelijke huisstijl te hebben. Het straalt professionaliteit uit. Dat wil je hebben voor al je correspondentie, maar ook zeker voor alle documenten die je met klanten deelt. Met Iwriter kun je eenvoudig deze professionaliteit creëren.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden en hoe u een goede huisstijl creëert? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met al uw vragen.

  Rik Boelhouwer

  Directeur van ICT Service Groep

  Wil je me niet volgen, maar gewoon meer informatie of eens bijpraten, dan kan dat ook. Bel gerust op tel. 088-428 74 72 (vast en mobiel) of mail.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief