CLOUD TELEFONIE.

  Cloud telefonie

  Eén van de meest populaire ontwikkelingen op het gebied van telecommunicatie, is Cloud telefonie. Al een paar jaar is Cloud telefonie ‘booming’. Cloud telefonie is voor uw bedrijf ongelofelijk interessant en biedt vele voordelen. Zo zijn dure telefooncentrales overbodig geworden. U sluit simpelweg de telefoons aan die u op de Cloud wilt aansluiten en u betaalt alleen datgene wat u en uw werknemers daadwerkelijk gebruiken. Cloud telefonie is hierdoor ook erg flexibel; u brengt namelijk alles onder bij één aanbieder. Bovendien kunt u door Cloud telefonie ook andere diensten koppelen aan het apparaat, zoals laptops en desktops. Zo staan u en uw mensen altijd in contact met elkaar.

  Het concept van Cloud telefonie

  De ‘Cloud’ is simpelweg een netwerk van computers die aan elkaar zijn gesloten. Dit kunnen allerlei soorten computers zijn, zoals servers, desktops en laptops. Maar ook smartphones en tablets behoren tot de mogelijkheden. Met Cloud telefonie brengt u dus onder in één centraal netwerk van alle apparaten met netwerkverbindingen. Hierdoor hebt u niet meer te maken met aparte providers voor telefoon en internet, maar brengt u alles onder bij één beheerder. Dit versimpelt het communicatieproces voor uw bedrijf. Cloud telefonie is dan ook enorm eenvoudig te regelen voor u als bedrijf.

  Service van ICT Service Groep

  Bij ICT Service Groep verzorgen wij ook uw Cloud telefonie. Wilt u meer weten over Cloud telefonie, neem dan snel contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 428 7400. U kunt uiteraard ook mailen naar info@ictsg.nl of een bericht achterlaten op onze website. Maak met ons een afspraak en bespreek met ons de mogelijkheden van Cloud telefonie voor uw bedrijf. Wij zorgen er voor dat wij al uw wensen zorgvuldig in kaart brengen en adviseren u over alle mogelijkheden. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. ICT Service Groep is uw specialist op het gebied van Telecom.

  Op de hoogte blijven van het laatste ICTSG-nieuws?

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.