De digitale receptie is hier

  Rik Boelhouwer
  25 oktober 2017

  Een receptie onderhouden kan een kostbare aangelegenheid zijn, zeker als je niet elke dag gasten of klanten over de vloer krijgt. Om de kosten van een receptie terug te dringen, is er nu een digitale oplossing; de Virtual Reception. Hiermee kun je vanaf je eigen werkplek de receptie bemannen.
   
  Deze digitale oplossing kan veel taken van de traditionele receptie overnemen. In plaats van aan de balie, kunnen gasten zich bij een digitale zuil melden. De zuil is verbonden via het VoIP-netwerk en met de Acitve Directory. Hierdoor is de zuil eenvoudig vanaf je werkplek aan te sturen.
   
  Omdat Virtual Reception met het VoIP netwerk verbonden is, kan een gast door één druk op de knop met zijn of haar contactpersoon bellen. Beschikken de medewerkers over de mogelijkheid om te videobellen, dan kun je je gast ook zien als hij belt.
   
  De Virtual Reception biedt ook meerdere mogelijkheden om bezoekers op te nemen in de bezoekregistratie. Dat kan via een e-mailbevestiging of via een QR-code. En de zuil kan op de deur worden aangesloten, zodat je die vanaf een afstand kunt openen. Moeten je gasten even wachten, dan kun je ze op de zuil een video of een presentatie laten zien.
   
  Een onderneming kan niet zonder receptie. Maar ook voor die afdeling komen er steeds meer digitale oplossingen die de werking ervan kunnen verbeteren en de kosten ervan kun laten dalen. Virtual Reception is een van die oplossingen.
   
  Als officiële reseller kunnen we helpen met vragen over het integreren van de digitale receptie en uw Microsoft Acitve Directory servers. Zoals al eerder gezegd, werkt de Virtual Reception via VoIP. Ook daar heeft ICT Service Group verschillende oplossingen voor, net als de mogelijkheden van Vast over Mobiel via het VoIP netwerk.
   
  Ben je als bedrijf aan het nadenken over het anders inrichten van de receptie en wil je meer weten over de mogelijkheden van de Virtual Reception, neem dan gerust contact met ons op.
   
  Rik Boelhouwer

  Directeur van ICT Service Groep
   
  Wil je me niet volgen, maar gewoon meer informatie of eens bijpraten, dan kan dat ook. Bel gerust op tel. 088-428 74 72 (vast en mobiel) of mail.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief