Selecteer een pagina

MANAGED DESKTOP.

Managed desktop

Uw complete werkplek automatisering vertrouwd uitbesteed voor de laagst mogelijke TCO. Bedrijven met veel vestigingen hebben behoefte aan een locatie onafhankelijke manier van werken. De vestigingen moeten op een eenvoudige wijze uitgebreid, verplaatst of samengevoegd kunnen worden. Medewerkers van verschillende organisaties, ketens of marketing formules kunnen via dezelfde fysieke infrastructuur werken op de eigen, volledig gescheiden, backend systemen in een private Cloud. De infrastructuur die dit mogelijk maakt verzorgt ICT Service Groep met de Managed Desktop voor een vast bedrag per maand.

Naast de complete IT infrastructuur verzorgt ICT Service Groep het dagelijks IT beheer van uw applicaties inclusief installatie en updates. Met de Managed Desktop heeft u een veilige, snelle toegang tot ons centrale systeem dat wordt gehost en beheerd vanuit eerste klas datacenters. Door het schaalvoordeel van centralisatie, gedeelde hardware kosten, gedeelde licentiekosten en onze expertise wordt uw automatisering zeer kostenefficiënt en zijn uw kosten voorspelbaar gemaakt.

  • Doelgroep

De focus voor deze dienst zijn bedrijven met meerdere vestigingen die de behoefte hebben om de TCO van de huidige ICT infrastructuur te verlagen. Deze bedrijven kiezen dan voor het compleet uitbesteden van de standaard ICT voorzieningen. Op deze wijze kan men zich intern volledig richten op ICT ontwikkelingen die van strategisch belang zijn voor de organisatie.

Uw automatisering wordt door ons continue up-to-date gehouden. U hebt geen zorgen meer over hardware, verbindingen, software, updates en capaciteit. Wij lopen vooraan als het gaat om de beste en nieuwste oplossingen.

Voorspelbare All-in Kosten op uw factuur

Een voorspelbare overzichtelijke maandnota in plaats van onverwachte uitgaven voor storingen of hardware defecten. De kosten voor uw automatisering worden vast, laag en voorspelbaar. Investeringen in de infrastructuur en hoge licentiekosten behoren tot het verleden. De noodzaak van eigen systeembeheer komt met de Managed Desktop dienst te vervallen.

  • Locatie onafhankelijk werken

Overal ter wereld hebt u toegang tot uw complete desktop met daarop al uw programma’s en gegevens.

  • Kwaliteit en data beveiliging gezekerd

De Managed Desktop van ICT Service Groep heeft in de praktijk bewezen uitermate snel en stabiel te zijn. Alle servers, netwerk componenten en datacenters zijn redundant uitgevoerd. De datacenters zijn met zorg geselecteerd en beschikken over een uitgebreide certificeringsprogramma’s zoals o.a.: ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 50001.

  • Reductie van Complexiteit

Standaardisatie, centralisatie van functionaliteit en integratie van de ICT infrastructuur levert niet alleen een veel eenvoudiger te beheren infrastructuur op. Voor de gebruikers wordt het ook veel eenvoudiger en overzichtelijker omdat de ICT voorzieningen op iedere locatie overeenkomen.

Milieu vriendelijk ondernemen (MVO)

  • Tot 80% besparing op uw stroomgebruik op de werkplek.
  • Een extreme verlenging van de afschrijvingstermijn van uw hardware.
  • Geen geluids- en warmte productie.