Selecteer een pagina

WIFI AS A SERVICE.

WIFI as a service

Een optimaal draadloos netwerk voor een scherp maandelijks bedrag. Dát is WiFi as a Service (WaaS) van ICT Service Groep. Met deze dienst heeft u alle voordelen van een professioneel draadloos netwerk zonder investering vooraf. ICT Service Groep verzorgt voor u de inrichting, beheer, onderhoud en beveiliging zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden.

Geen investering
Ons Wifi as a service netwerk biedt uw organisatie alle flexibiliteit zonder investering of langdurig contracten. U betaalt alleen voor de draadloze netwerk dienst en dat heeft voor u vele voordelen. Geen grote investeringen meer vooraf maar alleen nog betalen voor het gebruik van een wifi netwerk dat u nodig heeft. U kunt direct profiteren van een professioneel Wifi netwerk waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over uptime, aanpassingen en beveiliging.

Service inbegrepen
Bij ons bent u met onze Wifi as a Service dienst verzekerd van een 100% goed werkende WiFi omgeving. Mochten er toch storingen optreden dan lossen wij deze direct voor u op zonder extra kosten. Dat is toch wat u wilt: een zorgeloos Wifi netwerk. Door onze permanente monitoring kunnen wij storingen vaak al detecteren en oplossen voordat u er hinder van ondervindt.

Optimale beveiliging
Naast een goede dekkingsgraad is de beveiliging van het draadloze netwerk het belangrijkste punt bij de inrichting van onze WaaS dienst. U wilt natuurlijk niet dat bedrijfsgevoelige informatie buiten het netwerk toegankelijk is. Met onze WaaS dienst hoeft u zich hierover geen zorgen te maken omdat wij de beveiliging samen met u inrichten en een scheiding maken tussen het interne draadloze netwerk en b.v. het gasten draadloze netwerk. Uiteraard is het mogelijk om meerdere gescheiden WIFI netwerken in te richten.

Kwaliteit gegarandeerd
Een engineer van ICT Service Groep maakt vooraf een inventarisatie van de omgeving. Tijdens deze inventarisatie kan worden vastgesteld hoeveel WiFi AccessPoints er nodig zijn om tot een optimale dekking te komen rekening houdend met uw wensen. Binnen en of buiten WIFI, het is allemaal mogelijk.

Leverbaar op iedere locatie
Een Wifi as Service abonnement kunnen wij op iedere locatie leveren. U dient alleen te beschikken over een goed werkende internetverbinding. Heeft u nog geen internetverbinding met voldoende bandbreedte, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Wij leveren ADSL, VDSL, BVDSL, glasvezel van vrijwel alle leveranciers en Ziggo verbindingen. Zijn deze verbindingen niet exact leverbaar op uw locatie dan kunnen wij een straalverbinding opzetten naar deze locatie.