Een bizarre periode, ook voor ICTSG

  Rik Boelhouwer
  11 augustus 2020

  Een bizarre periode, ook voor ICTSG

  Net als voor vrijwel iedereen zijn de afgelopen maanden ook voor ICT Service Groep een intense en bizarre periode geweest. Nu het lijkt alsof we weer richting een ‘normaal’ gaan, willen we graag terugkijken.

  Laat ik beginnen met te zeggen dat we ontzettend veel geluk gehad hebben. Geen van onze medewerkers of hun naasten zijn besmet geweest of hebben iemand aan het Corona-virus verloren. Wel heb ik persoonlijk gezien wat de impact kan hebben op mensen. Zoals ik u eerder al vertelde, werkt mijn vrouw in het ziekenhuis. Wat zij heeft meegemaakt, is onvoorstelbaar. Er zijn haast geen woorden voor, hoeveel respect ik voor haar en haar collega’s in de frontlinie heb.

  Nederland werkt thuis

  Als ik kijk hoe het ICT Service Groep als bedrijf is vergaan; ook dan zie ik in dat we geluk hebben gehad. In de eerste paar weken – toen Nederland ineens gedwongen werd om thuis te werken – hebben we ons uiterste best gedaan om ons klanten van werkplekken te voorzien. Zodat zij ook zoveel mogelijk konden doorgaan met hun werk. Dat was een enorme piek voor ons. Na die eerste weken, kregen ook wij een rustigere periode. Dat was niet vreemd; Iedereen moest wennen aan de nieuwe situatie en ontdekken waar hij stond. Dat gold ook voor ons. Het gaf onze medewerkers wel even de kans om op adem te komen.

  Onze klanten blijven ondersteunen

  Inmiddels draait ICT Service Groep weer op volle toeren en verwachten we dat ondanks alles ook dit jaar weer groei. Er zijn verschillende nieuwe projecten opgestart. Daarnaast zien ondernemers in dat thuiswerken of werken op locatie een vast onderdeel is geworden en dat ook zal blijven. Een goed deel van onze werkzaamheden richten daar dan ook op: Ervoor zorgen dat u en uw medewerkers overal en altijd samen kunnen werken, onder meer met oplossingen van Microsoft 365 zoals Teams.

  We beseffen ons heel goed dat wij als ICT Service Groep geluk hebben gehad. Daarom zullen wij er alles aan doen om al onze klanten zoveel mogelijk te blijven ondersteunen en samen ervoor te zorgen dat zij hun werkzaamheden zoveel mogelijk kunnen blijven voortzetten.

  Als u wilt weten hoe we dat samen kunnen bereiken, neem dan gerust contact op of kijk hier op de website naar de verschillende oplossingen.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief