Een goed alternatief voor ISDN

  Rik Boelhouwer
  8 mei 2019

  Een goed alternatief voor ISDN; VoIP van 3CX

  Zoals bekend verdwijnt per 1 september van dit jaar ISDN. Eerder hebben we al gesproken over hoe Voice over IP (VoIP) de nieuwe standaard is en dat ICT Service Groep verschillende opties biedt als het gaat om VoIP. Daar kunnen we nu een nieuwe optie aan toevoegen.

  Onlangs is ICT Service groep namelijk reseller geworden van een van de grootste VoIP- en telefonieplatformen: 3CX. Het platform biedt u als ondernemer verschillende alternatieven voor uw ISDN netwerk. Het kan zowel bij u op kantoor worden geïnstalleerd op een lokale server, maar 3CX heeft ook verschillende cloudoplossingen, die met bestaande hardware verbonden kan worden.

  Meer dan alleen een telefoonlijn

  Het mooie aan 3CX is dat naast de reguliere telefoonoplossingen, het platform ook verschillende opties biedt om uw werk eenvoudiger te maken. Zo is 3CX aan vrijwel alle CRM-systemen te koppelen. Alle gegevens die u van uw klanten heeft worden zo op een veilige manier met elkaar gekoppeld en kunnen uw mensen eenvoudig zien wanneer er voor het laatst gebeld is met een klant en welke eventuele acties daaruit zijn voortgekomen.

  Daarnaast biedt 3CX ook de mogelijkheid om eenvoudig ‘video conference calls’ op te zetten. Via een webbrowser kunt u dan online een vergadering houden met meerdere mensen, die zich overal op wereld kunnen bevinden. Als officiële reseller van 3CX faciliteert ICT Service Groep de overstap naar het platform en neemt alle onderhoudsvraagstukken uit handen.

  Overstappen is een feit

  ISDN verdwijnt en hoewel het nog geen 1 september is, komt die datum sneller dichterbij dan u denkt. Het is verstandig om nu al te kijken naar vervangende systemen. Met oplossingen als 3CX en onze VAMO (Vast over Mobiel) mogelijkheden, kan ICT Service Groep u helpen de beste optie voor uw bedrijf te kiezen. Onze experts kunnen u adviseren over welke oplossingen het best bij uw organisatie passen en zorgen voor een soepele overgang. Dankzij het brede aanbod in telefonieoplossingen, zowel lokaal als in de cloud, vinden we altijd de beste oplossing voor uw organisatie. Neem dus gerust contact met on op als u meer wilt weten over 3CX of andere oplossingen.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief