Een goede verdediging is het halve werk

  Rik Boelhouwer
  7 juni 2019

  We spreken hier regelmatig over cybersecurity en het belang daarvan. Veel van de maatregelen om risico’s tegen te gaan, kunnen door medewerkers genomen worden. Maar een goed beveiligde infrastructuur is net zo belangrijk. Daarom zijn we trots dat we kunnen melden dat ICT Service Groep nieuwe oplossingen kan aanbieden om uw netwerk nog beter te beveiligen, dankzij onze partnerschap met Fortinet.

  Aanvallen op netwerken zijn helaas de normaalste zaak van de wereld geworden. Uit recent onderzoek blijkt dat ruim de helft van de ondervraagde organisaties 6 of meer cyberaanvallen of datalekken in de afgelopen 12 maanden heeft ondervonden. Bijna twee derde heeft te maken gehad met verschillende soorten aanvallen, van inbraak in het netwerk tot aan phishingmails en ransomware. De kans dat criminelen uw bedrijfsnetwerk aanvallen is dus heel groot. Daarom is een goede beveiliging van de infrastructuur onontbeerlijk. Wij krijgen hier ook steeds meer vragen over, dus was het voor ons een logische stap om u de beste beveiligingsoplossingen aan te bieden. Met Fortinet hebben we een partner gevonden die u die oplossing kan geven.

  Eenvoudige, alles-in-één oplossingen

  Fortinet is een van de grootste netwerkbeveiligers van de wereld. Al bijna twintig jaar werkt het bedrijf aan oplossingen om de infrastructuur van bedrijven te beveiligen. Het doel van Fortinet is om uw netwerk optimaal te beveiligen door de complexiteit van de beveiliging te verminderen. Vaak zien we namelijk nog dat bedrijven software van verschillende leveranciers gebruiken. Die software moet met elkaar samenwerken en dat kan soms tot conflicten leiden. Met hun ‘Security Fabric’-visie biedt Fortinet uw bedrijf alles-in-één oplossingen, vanaf het datacenter tot aan de cloud, uw kantoor en de devices van uw medewerkers. Alle Fortinet-oplossingen leveren data aan en ontvangen realtime updates, waardoor alle aangesloten apparatuur verzekerd is van up-to-date bescherming.

  Wilt u weten wat de beveiligingsoplossingen van Fortinet voor u kunnen beteken? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u kunnen we kijken welke mogelijkheden het beste bij uw infrastructuur passen. Ook kunnen we u adviseren over de Managed Security oplossingen die Fortinet aanbiedt, waardoor al uw zorgen uit handen worden genomen.

  Het begint een bijna gevleugelde uitspraak te worden, maar het belang van een goede cybersecurity is enorm. Dat begint bij de basis; de beste beveiliging van de hardware. Met de oplossingen van Fortinet kunnen we dat voor u realiseren.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief