Een mobiel abonnement met gratis vaste telefoniennement met gratis vaste telefonie

  Rik Boelhouwer
  31 oktober 2018

  Eerder vertelden we al dat KPN in 2019 hun ISDN-netwerk gaat uitfaseren. Dat heeft dit jaar al geleid tot grote prijsstijgingen voor de huidige ISDN2-abonnementen. Dankzij de mogelijkheden van VoIP en onze VAMO-abonnementen kunt u als ondernemer met een mobiel abonnement toch de voordelen van een ISDN-lijn blijven houden terwijl u tegelijkertijd steeds mobieler wordt, hoe groot uw onderneming ook is.

  VAMO (Vast over Mobiel) is een schaalbare telefoonoptie voor bedrijven. Onlangs hebben we voor een klant met 60 medewerkers de overstap van ISDN naar VAMO gefaciliteerd. Iedere medewerker behield zijn eigen nummer en kan nu met dat nummer overal en altijd bellen, of dat nu op kantoor is, onderweg in de trein of op een terras in het buitenland.

  Niet alleen dat; omdat VAMO ook gebruik maakt van een telefooncentrale, die door ICT Service Groep beheerd en onderhouden wordt, kunnen de medewerkers via interne nummers met elkaar bellen en klanten doorverbinden, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Alle het gemak van de vaste lijn dus, met de extra voordelen van plaats-onafhankelijk werken.

  Ga voor mobiel, krijg een vaste lijn

  Sommige bedrijven blijven toch afhankelijk van een vaste lijn. Met de speciale KPN Mobiele abonnementen die ICT Service Groep aanbiedt, blijft dat mogelijk. Bij de verschillende abonnementsvormen is ook de mogelijk om een vaste lijn te kiezen of te behouden, zonder extra kosten.

  ICT Service Groep heeft verschillende VoIP opties voor ondernemers, zowel voor on-site VoIP als Hosted VoIP. Hierdoor zijn er extra faciliteiten die vroeger voor het MKB nog niet toegankelijk waren. Zoals uitgebreide callcenterfunctionaliteiten, een telefooncentrale en dus ook een vaste lijn.

  Als u wilt weten welke optie(s) het beste voor uw onderneming zijn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste opties en zorgen dat uw telefoonnetwerk naadloos van ISDN naar VoIP overgaat.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief