Een professionele website? ICT Service Groep helpt!

  Rik Boelhouwer
  4 november 2020

  Een professionele website? ICT Service Groep helpt!

  Nu het lastig wordt fysiek uw visitekaartje aan potentiële klanten te geven, is uw online visitekaartje nog belangrijker geworden; uw website. Wilt u een professionele uitstraling, met een prachtig ontwerp, maar weet u niet waar u moet starten? ICT Service Groep staat voor u klaar.

  U heeft ze vast wel eens gezien, de advertenties van Wix of WordPress; ‘iedereen kan zelf een website maken’. Technisch is dat zeker zo. Maar wat past nu het beste bij uw onderneming? Want er zijn zoveel mogelijkheden als het om het ontwerp gaat: een heel strak design, of juist een vrolijk ontwerp? En welke toepassingen moeten op uw site; sociale media knoppen, webformulieren?

  We horen regelmatig van klanten dat ze het een uitdaging vinden om een goede website te ontwerpen in en te richten. ICT Service Groep helpt u met het ontwerpen, bouwen én onderhouden van uw website. Onze mensen staan klaar om samen met u te kijken welk design het beste bij uw onderneming past. Dat doen we door in gesprek te gaan en samen tot een aantal kernpunten te komen, die we vervolgens naar een professioneel design vertalen.

  Onderhoud

  Daarnaast voeren we ook het onderhoud van uw website en server uit. Zo monitoren wij verdachte inlogpogingen, controleren op regelmatige basis of de firewallinstellingen nog kloppen en of er belangrijke patches en updates voor uw website software is. Ook kunnen we met u kijken of uw website op een veilige manier geïnstalleerd is.

  Uw website is een belangrijke toegangspoort voor uw bedrijf. Het is dus belangrijk om te zorgen dat hij er niet alleen goed uit ziet, maar ook dat die veilig is. ICT Service Groep helpt u daarbij.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief