Eenvoudig een persoonlijke, maar toch uniforme handtekening

  Rik Boelhouwer
  13 december 2017

  Als organisatie wil je zo professioneel mogelijk overkomen. Een uniforme handtekening onder e-mails van je medewerkers is een van de manieren om dat te doen. Maar dat blijkt niet altijd even eenvoudig.
   
  Medewerkers vinden het soms lastig om zo’n handtekening in te stellen. Zeker als het logo van het bedrijf erbij moet staan. Of wat te denken van het juiste lettertype of dezelfde kleur? En hoe zit het met de verschillende apparaten die gebruikt worden? Moet het je dan op iedere plek afzonderlijk instellen?
   
  Exclaimer

  Om dit eenvoudig aan te pakken, hebben we bij ICT Service Group een nieuwe dienst in ons pakket: Exclaimer. Deze dienst heeft twee grote voordelen. Als organisatie kun je eenvoudig voor al je medewerkers een uniforme handtekening instellen. Eén persoon binnen het bedrijf kan dit met slechts een paar handelingen voor iedereen regelen. Aan de e-mail van gebruikers van Office 365 wordt een volledige, dynamische en professionele e-mailhandtekening toegevoegd wanneer ze vanaf welk apparaat dan ook een bericht verzenden, inclusief smartphones, tablets en Macs.
   
  Eenvoudig elementen toevoegen

  Daarnaast kunnen extra elementen aan de handtekening toegevoegd worden, zoals sociale mediapictogrammen, promotiebanners of juridische disclaimers. En misschien wel het grootste pluspunt van Exclaimer: je kunt zelfs een specifieke handtekening voor een marketing campagne toevoegen, die automatisch op een bepaalde datum begint en eindigt. De banners daarvoor kunnen clickable gemaakt worden. Op deze manier kun je dus eenvoudig een professionele marketing campagne aan de e-mail van de medewerkers toevoegen. Exclaimer is gemakkelijk te gebruiken in een webbrowser, dankzij drop-down menu’s. Zonder de noodzaak om HTML code te gebruiken, kan iedereen een professionele handtekening creëren.
   
  Partner

  ICT Service Group is partner van Exclaimer en kan helpen bij het opzetten en instellen van de dienst. Wij hebben alle kennis in huis om de handtekening van uw medewerkers professioneel, persoonlijk en toch uniform toe te voegen aan hun e-mail. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw organisatie.
   
  Rik Boelhouwer
  Directeur van ICT Service Groep
   
  Wil je me niet volgen, maar gewoon meer informatie of eens bijpraten, dan kan dat ook. Bel gerust op tel. 088-428 74 72 (vast en mobiel) of mail.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief