GLASVEZEL: NU OOK IN ZEIST

  Supersnel Internet via glasvezel: ICTService groep sluit u aan.

  Binnenkort start de verkoop van glasvezel aansluitingen in Zeist. Neem contact met ons op voor prijzen en mogelijkheden op úw adres!

  Glasvezel - iets voor u? Laat uw gegevens hier achter, wij nemen contact met u op!

  U bent

  ICTSG Nieuws

  Waarom geen enkel bedrijf meer zonder DMARC e-mailverificatie kan

  Waarom geen enkel bedrijf meer zonder DMARC e-mailverificatie kan

  Niet alleen de NIS2, maar ook grote e-mailproviders willen dat je jouw online domein steeds beter gaat beschermen. Want hoe meer kennis wij hebben over spoofing en phishing, hoe meer de cybercriminelen hun best gaan doen om hun nepmails realistischer te laten lijken. De ‘gewone’ spamfilters voldoen niet meer. Als je jouw bedrijfsidentiteit en je klanten goed wilt beschermen, is er een sterkere beveiligingsmaatregel nodig. En die is er in de vorm van een handige tool: DMARC security.

  De eerste stappen richting digitale weerbaarheid

  De eerste stappen richting digitale weerbaarheid

  Voor veel zzp- en MKB-bedrijven is het investeren in cybersecurity nog geen prioriteit. Tót het moment dat je erachter komt dat ook jouw (kleinere) bedrijf een doelwit is. Lees daarom mee over wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om te voorkomen dat jouw bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit.

  Onze nieuwe servicedesk: TOPdesk

  Onze nieuwe servicedesk: TOPdesk

  Met spoofing- en phishingmail kunnen cybercriminelen niet alleen verlies van gevoelige gegevens en financiële schade bij de ontvanger veroorzaken, maar ook reputatieschade bij de verzender. Door het gebruik van AI worden deze nepmails steeds moeilijker van echt te onderscheiden. Goed nieuws: met de tool DMARC-security maken we het cybercriminelen een flinke uitdaging om dit soort aanvallen succesvol uit te voeren.

  Op de hoogte blijven van het laatste ICTSG-nieuws?

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.