Heeft u Exact en Zoho al gekoppeld?

  Rik Boelhouwer
  14 september 2020

  Heeft u Exact en Zoho al gekoppeld?

  Exact Online is een van de slimste applicaties voor uw financiële administratie. Zoho is een van de slimste applicaties voor uw commerciële administratie. Door ze te koppelen, haalt u het beste uit beiden. En met de speciaal ontwikkelde koppeling van De Gunfactor, is die koppeling zo gelegd.

  De oplossingen van Exact zijn gericht op middel- en kleine ondernemingen, die hun financiële administratie en boekhouding op een eenvoudige en overzichtelijke manier willen onderhouden. Naast de standaardversie ‘boekhouden’, zijn er versies speciaal voor bepaalde bedrijfsactiviteiten in verschillende branches. Maar een onderneming draait niet alleen op de financiële afdeling. De commerciële afdeling is net zo belangrijk.

  Daar wordt veel met Zoho gewerkt. Zoho CRM helpt bedrijven slimmer, sneller en beter verkopen. Het beheren van klantgegevens gaat in dit systeem verder dan alleen het bijhouden van contactgegevens. Alle informatie van uw klanten is zichtbaar in één systeem: omzet, offertes, verkooporders, e-mailverkeer, verstuurde contracten, contactmomenten en nog veel meer. Dankzij de verschillende apps die in het Zoho CRM te vinden zijn, kunt u vrijwel de hele onderneming beheren.

  Integreer Exact Online en Zoho met een paar klikken

  Vrijwel. Want zoals gezegd, wordt op de financiële afdeling Exact Online veel gebruikt. Een koppeling tussen beide systemen zou u dus nog meer voordelen opleveren. Maar om die zelf te ontwikkelen, is een hels karwei. En eerlijk gezegd vonden wij bij ICT Service Groep dat ook.

  Tot we De Gunfactor ontdekten, die een applicatie hebben ontwikkeld binnen Zoho om Exact te koppelen. Met slechts een paar klikken, is de connectie gelegd en de integratie van beide systemen gestart. Nu kunt u bijvoorbeeld uw verkooporders direct koppelen aan de (verstuurde) facturen. De koppeling helpt u om uw zaken nog beter te stroomlijnen en te automatiseren. Daardoor houdt u meer tijd over voor het echte ondernemen.

  Wilt u meer weten over de oplossing van De Gunfactor en hoe ICT Service Groep u kan helpen om de integratie tussen Exact Online en Zoho soepel te laten verlopen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief