Help ons onze partner helpen!

  Rik Boelhouwer
  19 juni 2018

  Een betere wereld begint bij jezelf. Daarom zijn we ontzettend trots dat we de ICT-partner van Stichting Wereldouders zijn. En u kunt ons helpen om deze stichting te ondersteunen.

  Stichting Wereldouders is een organisatie die zich inzet voor kinderen in Latijns-Amerika. Veel van deze kinderen hebben geen liefdevolle thuisbasis, lijden honger, gaan niet naar school, werken om te overleven en komen vaak al jong in aanraking met criminaliteit en geweld.

  WereldOuders is voor deze kinderen familie. Dankzij hun steun geven ze kinderen de kans om de armoedespiraal te doorbreken. Wereldouders zet zich in om de situatie van deze kansarme kinderen in Latijns-Amerika op de lange termijn te verbeteren, onder meer door het ontwikkelen van de lokale gemeenschappen met projecten rondom onderwijs, duurzaamheid, agricultuur, noodhulp, medische zorg en ondersteuning van arme gezinnen.

  Laptops en computers

  ICT Service Groep verzorgt de ICT van WereldOuders. Op deze manier kunnen zij hun organisatie op een productieve manier leiden en zich vooral bezig houden met waar ze goed in zijn. Onlangs kregen wij een verzoek: of wij ongebruikte maar werkende laptops en/of pc’s hebben, die de jongeren kunnen gebruiken voor hun onderwijs. Om Wereldouders hierbij te ondersteunen doen we graag een oproep aan u. Want veel ondernemers vervangen regelmatig hun laptops en computers. Niet omdat ze kapot zijn, maar omdat zij andere wensen hebben. Hoewel deze computers voor persoonlijk gebruik nog goed te gebruiken zijn, worden ze vaak vernietigd.

  Help ons helpen

  Daarom vragen we u: heeft u nog verouderde, werkende laptops en computers die niet meer aan uw zakelijke eisen voldoen, maar zeker nog een tweede leven als studiecomputer voor kinderen en jongeren in zich hebben?

  Laat ons dit dan weten. Wij zorgen ervoor dat alle computers opgeschoond worden, zodat er geen bestanden of informatie van u meer aanwezig zijn. Deze computers richten wij dan zo in, dat de kinderen ze kunnen gebruiken voor school. Zo kunnen we samen WereldOuders helpen om jongeren een kans op een betere toekomst te realiseren. Alvast dank!

  Rik Boelhouwer

  Directeur van ICT Service Groep Wil je me niet volgen, maar gewoon meer informatie of eens bijpraten, dan kan dat ook. Bel gerust op tel. 088-428 74 72 (vast en mobiel) of mail.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief