Vacature

Helpdeskmedewerker

Helpdeskmedewerker

Weet je van aanpakken en vind je het leuk om anderen te helpen met hun ICT problemen? Als je op zoek bent naar een dynamische omgeving waarin je veel kunt leren, dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren als helpdeskmedewerker.

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Vanuit ons hoofdkantoor in Zeist zorg je ervoor dat meldingen binnen de afgesproken tijd worden geregistreerd en afgehandeld. Eenvoudige vragen handel je zoveel mogelijk zelfstandig af. De complexe zaken zet je door naar een van je collega’s. Je let erop dat alle meldingen tijdig worden opgelost en houdt de klant natuurlijk goed op de hoogte van de voortgang. 

Jouw doel is altijd een tevreden klant. Dat lukt het beste als je hun vragen adequaat kunt beantwoorden en storingen snel weet op te lossen. Soms is het lastig om tot de kern van een probleem te komen. Het is daarom belangrijk je je kunt inleven in de klant en de juiste vragen stelt.

Naast het afhandelen van meldingen ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het maken van handleidingen en werkinstructies waarmee de meest voorkomende problemen opgelost kunnen worden. Ook krijg je alle ruimte om actief mee te denken over procesverbeteringen en manieren om onze service verder te optimaliseren.

Bij ICT Service Groep ziet elke dag er anders uit. We werken voor zeer uiteenlopende bedrijven. Iedere opdrachtgever heeft een eigen omgeving met specifieke applicaties, processen en procedures. Als helpdeskmedewerker ben je vaak met meerdere meldingen tegelijkertijd bezig. Je moet dus goed kunnen schakelen en de juiste prioriteiten weten te stellen. 

Wij vragen:

  • Een afgeronde IT opleiding op minimaal MBO-niveau 4.
  • In bezit van of bezig met Microsoft Certificering (MCITP).
  • Enige ervaring met het werken op een helpdesk is een pré.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk).
  • Flexibel, vriendelijk, servicegericht, nauwkeurig en initiatiefrijk.

 

Wij bieden:

  • Een informele, dynamische werkomgeving.
  • Goede toekomstperspectieven.
  • Vast dienstverband met marktconform salaris.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen in een jong en fris bedrijf met gezellige collega’s.

 

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Aarzel dan niet en stuur ons via e-mail  je CV met motivatiebrief toe. 

We nemen op korte termijn contact met je op.