Het fort blijft bewaakt

  Rik Boelhouwer
  21 augustus 2019

  De vakantie; een tijd van bijkomen en genieten. Toch blijkt het vaak lastig zijn om alles los te laten en echt even op vakantie te zijn. Een van de redenen is dat er op kantoor iets mis kan gaan, bijvoorbeeld met het netwerk. Wat als dat crasht?

  Het is soms lastig om de boel de boel te laten. De zaken gaan gewoon door en u wilt niets missen. Op kantoor heeft u waarschijnlijk afspraken gemaakt met uw collega’s, zodat zij taken kunnen overnemen. Maar wat nu als er een storing is in uw netwerk, en u bent niet aanwezig? Wie regelt dat dan?

  ICT Service Groep neemt voor u die zorgen weg. Want ook tijdens uw vakantie blijven wij uw netwerk en werkplekken in de gaten houden, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Net als buiten de vakanties betekent dat, als er iets mis mocht gaan, onze medewerkers daar direct op kunnen inspringen. Daarnaast houden we natuurlijk ook alle updates in de gaten. Ook die worden gewoon tijdens uw vakantie verwerkt.

  Een beveiligde toegang

  Natuurlijk hebben we liever dat u ongestoord van uw vakantie geniet. Maar wij weten als geen ander hoe belangrijk het is de mogelijkheid te hebben om een oogje in het zeil te houden. Daarom kunnen we u van een beveiligde VPN voorzien. Dit Virtual Private Network, geeft een extra veilige toegang als u bijvoorbeeld via een openbaar wifi netwerk uw systemen wilt controleren. Openbare wifi netwerken zijn extreem gevoelig voor hackers en u wilt niet dat er mensen mee kijken. Met een VPN voorkomt u pottenkijkers. Zo kunt u met een gerust hart uw systemen in.

  Iedereen verdient een periode waarin ze tot rust kunnen komen. Een onbezorgde vakantie is wat je dan nodig hebt. ICT Service Groep blijft ook tijdens uw vakantie uw systemen controleren, zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken.

  Een prettige vakantie!

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief