Over ons

  Ons toegewijde team houdt uw ICT in de lucht.

  Over Ons

  Ons Team

  Bij ICT Service Groep houden we het graag strak en persoonlijk tegelijk. We zijn een jong, snel groeiend bedrijf van ICT professionals met een stevige technische achtergrond. We houden van aanpakken en gaan altijd voor het maximale resultaat. We snappen dat onze klanten een veilige, betrouwbare werkomgeving nodig hebben waarmee ze gemakkelijk uit de voeten kunnen. Dat gaan we regelen!

  Onze medewerkers zijn technisch prima onderlegd, maar ook toegankelijk en hulpvaardig. Goede samenwerking met onze klanten staat bij ons centraal.

  Helder en open

  Bij ICT professionals hechten we aan duidelijke afspraken. We spreken altijd een vaste prijs af voor de diensten die wij leveren. Onze klanten weten zo precies waar ze aan toe zijn. Geen verrassingen achteraf. Dat werkt wel zo prettig!
  Het succes van uw bedrijf hangt af van onze oplossing. Daar moet u van op aan kunnen! Om omgevingen zo efficiënt mogelijk te kunnen beheren, investeren we veel in permanente monitoring en pro-actief beheer. Mocht er toch een storing voorkomen, dan staat onze helpdesk  klaar om het probleem weer te verhelpen.
  Vriendelijk, snel en zonder extra kosten.

  Ook straks weer op kantoor is Teams een handige tool

  Wij helpen u op een veilige manier onbezorgd in de Cloud te werken.

  Heeft u interesse of vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakings- of adviesgesprek.

  Start NU een videogesprek met Rik Boelhouwer

  Werkt met Chrome en Edge Chromium browsers.

  Bel of Chat NU met Rik Boelhouwer

  Werkt met Chrome en Edge Chromium browsers.

  Rik Boelhouwer

  Commercieel Directeur

  Hoe kunnen we u helpen?

  Kantoor Zeist

  Leeuweriklaan 14 F
  3704 GR Zeist

  Kantoor Tilburg

  Droogdokkeneiland 27 A
  5026 SP Tilburg

  Op de hoogte blijven van het laatste ICTSG-nieuws?

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.