Maak ruimte én bespaar met onze Server Support

  Rik Boelhouwer
  20 mei 2020

  Maak ruimte én bespaar met onze Server Support

  Servers zijn de ruggengraat van elke onderneming. Maar het vraagt veel om een server op uw locatie te beheren en te onderhouden. Ook komen er veel kosten bij kijken, waar u vaak niet zo snel aan denkt. Met Server Support van ICT Service Groep nemen we dat allemaal uit handen.

  Verborgen kosten

  Er komen veel kosten om de hoek kijken bij het beheer en onderhouden van een server, als u die op uw locatie heeft staan. Neem bijvoorbeeld de ruimte waar de server staat. Dit is vaak waardevolle kantoorruimte. Natuurlijk zijn er ook stroom- en koelkosten van die server en die ruimte. Dat kan op jaarbasis aardig in de papieren lopen. Om nog maar te zwijgen van de kosten voor de bemensing om de server in de lucht te houden.

  Een server in de cloud

  Een goed alternatief is een server in de cloud. ICT Service Groep biedt u met Server Support de mogelijkheid om uw dedicated server volledig in de cloud te draaien op basis van Azure. Zo heeft u de garantie van een veilige serveromgeving, die eenvoudig op of af te schalen is, als dat nodig is. Wij zorgen er met onze server support voor dat applicaties naar behoren werken. De server support houdt onder andere in dat wij uw applicaties monitoren en waar nodig repareren. De server support komt inclusief back-upmanagement. Al uw gegevens worden tijdens het server beheer vakkundig en veilig bewaard. Wij houden toezicht op deze back-ups.

  Abonnement

  Server Support is een dienst dat wij als abonnement aanbieden. Voor een vast bedrag onderhouden en monitoren wij de server en alle applicaties die daarop draaien. Dit geeft u de zekerheid dat onze mensen altijd voor u klaar staan, 24 uur per dag. Daarnaast heeft u geen verborgen kosten meer, zoals stroom- of koelkosten.

  Wilt u meer weten over de server in de cloud en de oplossingen die ICT Service Groep daarvoor heeft? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief