ICT Service Groep gaat verhuizen

  Rik Boelhouwer
  3 september 2018

  Een heugelijk nieuwsfeit over ICT Service Groep. Per 1 september verhuizen we naar een nieuw hoofdkantoor in Zeist. Vanaf dan bent u van harte welkom op ons nieuwe adres.

  Tijd voor vernieuwing

  Al geruime tijd is ICT Service Groep gevestigd in een verzamelpand in het Westen van het prachtige Zeist. En het is niet dat we ontevreden zijn over ons kantoor, in tegendeel. Maar het voldoet niet meer aan onze eisen.

  Want de afgelopen jaren is ICT Service Groep enorm gegroeid. Niet alleen in onze werkzaamheden, maar ook in het aantal mensen en klanten. Het huidige kantoor is daardoor te klein geworden voor de activiteiten die we doen. Daarom hebben we de stap gezet en is ons kantoor vanaf 1 september gevestigd aan de Leeuweriklaan 14 F, 3704 GR Zeist.

  We blijven hetzelfde

  Voor onze klanten verandert er niet heel veel. We blijven ons inzetten om de beste service te bieden en ervoor te zorgen dat onze klanten dankzij onze oplossingen kunnen doen wat zij het liefste doen, namelijk ondernemen. Alleen kunnen wij hen nu nog beter ontvangen in ons nieuwe kantoor.

  Wilt u een kijkje komen nemen in ons nieuwe onderkomen? Neem dan contact met ons op en kom gerust een kop koffie drinken. We zien u graag tegemoet op ons nieuwe kantoor.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief