MISSIE EN VISIE

  Missie

   

  De toekomst is digitaal. Wij geloven dat ieder bedrijf ongeacht de grootte, de vruchten van nieuwe technologie zoals de cloud en VOiP moet kunnen plukken. Wij helpen onze klanten hieraan invulling te geven door ze gebruikersvriendelijke en flexibele oplossingen te bieden waarmee ze efficiƫnter en productiever kunnen werken. Overal, altijd en op elk device.

   

  Visie

   

  ICT Service Groep ondersteunt bedrijven in het maken van de juiste keuzes op het gebied van ICT, implementeert passende oplossingen en neemt die vervolgens ook in beheer. Wij verzorgen complete ICT omgevingen voor onze klanten incl. de hardware, de kantoorsoftware, koppelingen en dataverbindingen.

  Onze specialiteit is het inrichten en beheren van ICT-omgevingen voor MKB bedrijven. We zorgen ervoor dat ze een veilige, snelle en stabiele werkomgeving tot hun beschikking krijgen. Een interactieve omgeving waarin ze prettig en productief kunnen werken en samenwerken.

   

   

  Onze klanten weten dat hun ICT omgeving bij ons in deskundige handen is.

  Dat is een grote zorg minder!

  Heeft u interesse of vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakings- of adviesgesprek.

  Met vriendelijke groet,

  Rik Boelhouwer,
  Commercieel Directeur

  ICT Service Groep

   

  Rik Boelhouwer

  Rik Boelhouwer

  Commercieel Directeur

  Op de hoogte blijven van het laatste ICTSG-nieuws?

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.