Office 365 Migratie.

  Office 365 migratie

  Van uw oude ICT-systeem naar de nieuwe; ICT Service Groep zorgt voor een soepele en vakkundige Office 365 migratie. Wanneer u van systeem wisselt, komen er allerlei belangrijke zaken bij kijken. Raak ik bij een Office 365 migratie mijn oude bestanden kwijt? Moet ik nieuwe computers of nieuwe software aanschaffen? Bij ICT Service Groep is de Office 365 migratie in geen enkel opzicht een probleem. Wij zorgen er voor dat:

  • U na de Office 365 migratie gebruik blijft maken van uw huidige apparatuur en software
  • Heel het bedrijf probleemloos gebruik kan maken van de nieuwe software
  • En u kunt de online diensten eenvoudig aanpassen

  Een Office 365 migratie verloopt via ICT Service Groep geruisloos.

  Wat betekent een Office 365 migratie?

  Tijdens een Office 365 migratie implementeren wij in uw bedrijf handige softwar waardoor uw bedrijf efficiënt kan samenwerken en communiceren. Een Office 365 migratie wordt door ICT Service Groep altijd op een vakkundige wijze gedaan. Laat u door ons een Office 365 migratie uitvoeren, dan profiteert u niet alleen van de fantastische software, wij zorgen ook voor support en beheer. Nadat wij samen met u zorgvuldig alle wensen en behoeften van uw bedrijf in kaart hebben gebracht, passen wij de software aan zodat deze aansluit op wat uw bedrijf nodig heeft. Na de Office 365 migratie hebben u en uw werknemers beter dan ooit de middelen om samen te werken.

  Service en contact

  Wilt u meer weten over een Office 365 migratie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 428 7400. Een mail sturen naar info@ictsg.nl kan ook; wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u meer weten over de kosten van een onze diensten? Vraag dan bij ons vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen voor een scherpe prijsindicatie. ICT Service Groep is uw specialist op het gebied van Office 365 migratie. Schakel ons in voor het verbeteren van uw bedrijf.

  Office 365 maakt werken makkelijk en is er feitelijk voor iedereen. Van starter tot grootzakelijke markt. Een schaalbare oplossing en binnen handbereik. In het algemeen kunt u er ook direct mee aan de slag. Onze ervaring is dat het raadzaam is trajecten samen met ICT Service Groep in te vullen. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan en met uw vragen bij ons terecht kunt.

  Samen zorgen we voor een naadloze overgang. Met onze uitgebreide kennis van Office 365 willen wij u daar graag mee helpen.

  Wilt u meer weten over deze software?

   

  Laat het ons weten door te bellen naar 088 428 7400, we beantwoorden al uw vragen graag. Als u een vrijblijvende offerte wilt opvragen bij ICT Service Groep dan kunt u ook telefonisch contact opnemen, een e-mail sturen naar info@ictsg.nl.  Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de gewenste ICT oplossing die het meest aansluit bij uw bedrijf of organisatie.

  Op de hoogte blijven van het laatste ICTSG-nieuws?

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.