Ook in de vakantie zijn we er voor u

  Rik Boelhouwer
  27 juli 2020

  ICT Service Groep blijft uw netwerk in de gaten houden

  De vakantie is weer begonnen. En hoewel het dit jaar misschien wat vreemd aanvoelt, blijft vakantie toch een belangrijke tijd. Daarom zijn we er ook deze hele periode om u te ondersteunen als er niet bent. Maar natuurlijk zijn we er ook gewoon voor iedereen die geen vakantie heeft.

  Misschien is vakantie dit jaar nog wel belangrijker dan andere jaren. De vreemde tijd die achter ons ligt – en waar we nog steeds mee te maken hebben – heeft een flinke wissel getrokken op mensen. Juist nu er even tussen uit kunnen, is iets wat we alleen maar kunnen aanraden.

  Ondertussen kunt u er zeker van zijn dat ICT Service Groep uw netwerk en werkplekken in de gaten blijven houden, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Net als buiten de vakanties betekent dat, als er iets mis mocht gaan, onze medewerkers daar direct op kunnen inspringen. Daarnaast kunnen we ook met andere diensten ondersteunen. Zo leveren bij een klant bijvoorbeeld een tijdelijke ICT -manager. Ook op dit vlak staan we voor u klaar.

  Ook voor degenen die doorwerken

  We begrijpen ook heel goed dat niet iedereen op vakantie kan. De onzekere tijd van de afgelopen maanden zorgen ervoor dat voor veel (kleine) ondernemers de zomermaanden had nodig zijn om herstel te kunnen vinden. Uiteraard zijn we er ook voor hen, om alle ICT zorgen weg te nemen. En mocht u beslissen er toch even een paar dagen tussen uit te gaan, dat helpt ICT u bij het inrichten van uw werkplek op locatie. Zo zorgen we dat u bijvoorbeeld met Microsoft Teams alsnog uw vergaderingen op een professionele manier kunt houden.

  Iedereen verdient een periode waarin ze tot rust kunnen komen. Zeker nu. Een onbezorgde vakantie is wat je dan nodig hebt. ICT Service Groep blijft ook tijdens uw vakantie uw systemen controleren, zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken.

  Een prettige vakantie!

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief