Op onze manier ons steentje bijdragen

  Rik Boelhouwer
  20 maart 2020

  Op onze manier ons steentje bijdragen

  Het zijn vreemde tijden. Tijden waarin veel van ons gevraagd wordt; op persoonlijk vlak maar zeker ook op zakelijk vlak. Maar we moeten één ding zeker niet vergeten. Zoals minister Bruins onlangs zei: let een beetje op elkaar. Die woorden wil ik graag delen.

  Ineens is ons leven op zijn kop komen te staan en wordt er verwacht dat we zoveel mogelijk thuis werken. Dat vraagt natuurlijk ook om de nodige IT. U kunt zich dan ook voorstellen dat wij ontzettend hard bezig om dat te regelen voor u. In de afgelopen tijd hebben we enorm veel thuiswerkplekken ingericht, om ervoor te zorgen dat u uw zaken zoveel mogelijk kunt blijven voortzetten. En dat blijven we doen.

  En hoewel IT in deze tijd erg belangrijk is en wij proberen om met onze kennis en expertise op onze manier proberen een steentje bij te dragen om deze ingrijpende tijd door te komen, realiseer ik mij heel goed dat wij slechts een klein onderdeel zijn. Mijn vrouw werkt in een ziekenhuis; via haar zie ik hoeveel mensen alles op alles zetten om ons hierdoor heen te krijgen. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik enorm trots ben. Op haar en haar collega’s die deze strijd aangaan.

  Uiteraard gaan wij ook met volle inzet door om u te kunnen faciliteren en u te helpen om uw zaak zoveel mogelijk op de been te houden. Dat proberen we zo snel en zo goed mogelijk. Het is al veel gezegd, maar we moeten dit samen doen. Wat ons betreft gaat dat zoveel mogelijk lukken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons gewoon bereiken.

  Zorg in deze tijd extra goed voor elkaar. En voor uzelf.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief