SERVER SUPPORT.

  SERVER SUPPORT. Zonder zorgen.

   

  De ICT Service Groep biedt u de beste server support verkrijgbaar. Via onze deskundige medewerkers kunt u altijd terecht voor de beste server support. Neem contact op met onze supportdesk en wij staan klaar voor al uw wensen. U krijgt van ons het beste server beheer en het beste server onderhoud. Krijgt u server support van ons, dan krijgt u een uitstekend pakket aan service. Wij zorgen voor de volgende zaken met ons server beheer:

  Controle op applicaties

  Uiteraard heeft uw bedrijf de juiste applicaties nodig om werk goed uit te kunnen voeren. Wij zorgen er met onze server support voor dat deze applicaties naar behoren werken. De server support houdt onder andere in dat wij uw applicaties monitoren en waar nodig repareren.

  Virus controle

  Onze server support houdt ook een virusvrije werkomgeving in. Dat wil zeggen: dankzij ons server beheer voorkomen wij virussen door het installeren van uitstekende virussoftware. De server support houdt bij dezen ook in dat wij dagelijks controleren op virussen. Een uitstekend server onderhoud dus.

  Back-up

  De server support komt inclusief back-upmanagement. Al uw gegevens worden tijdens het server beheer vakkundig en veilig wordt bewaard. Wij houden toezicht op deze back-ups.

  En meer

  Naast al deze voordelen van ons server support, bieden wij ook nog dienstverlening aan als installatie, projectmanagement, colocating en cloud-omgeving. Wilt u meer weten over ons server support? Neem contact met ons op.

  Op de hoogte blijven van het laatste ICTSG-nieuws?

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.