Serverbeheer

Zonder zorgen.

 

100%

Uw ICT omgeving bedrijfszeker

IT is voor de meeste eigentijdse bedrijven een wezenlijk onderdeel. We kunnen eenvoudigweg niet meer zonder. Communicatie binnen- en buiten het bedrijf, de boekhouding, planning, procesbewaking – bijna elke bedrijfsfunctie is afhankelijk van IT.

Dus is er veel aan gelegen om een betrouwbare, bedrijfszekere
ICT omgeving te hebben. De specialisten en technici van ICT Service groep bewaken uw ICT, zodat u altijd verder kunt. Verder met úw specialisme en vakgebied. In de wetenschap dat de ICT tevreden zoemend op de achtergrond uw bedrijf ondersteunt.

Beveiliging

Controle op applicaties

Viruscontrole

Backup

Uptime check

Services

Wat we doen

Beveiliging. We beschermen wat van u is. Houden kwaadwillenden buiten de deur met altijd up-to-date beveligingssoftware.

 

Controle op applicaties. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsspecifieke applicaties altijd optimaal werken. Wij monitoren uw applicaties continu en repareren ze waar en wanneer nodig. Zodat u ongestoord verder kunt.

Een virusvrije werkomgeving. We voorkomen dat virussen uw ICT systeem binnendringen. Met de beste virussoftware houden we de deuren potdicht en houden continu de vinger aan de pols. Virussen krijgen geen kans.

Backups. We managen al uw backups. We maken én bewaren kopieën van alles in uw ICT omgeving. Zodat u ingeval van nood direct door kunt waar u gebleven was.

 

Hoe kunnen we u helpen?

Kantoor Zeist

Leeuweriklaan 14 F
3704 GR Zeist

Kantoor Tilburg

Droogdokkeneiland 27 A
5026 SP Tilburg