TELEFONIE.

VOIP Telefonie: modern, flexibel en zonder zorgen.

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van VoIP telefonie. VoIP is niets meer of minder dan bellen via het internet. Uw telefoon wordt gekoppeld aan een internetkabel en het achterliggende IP-adres. In Nederland zijn er sinds 2012 al meer dan zes miljoen VoIP telefoonaansluitingen gerealiseerd. De voordelen van VoIP zijn dan ook enorm.
De voordelen van het nieuwe bellen

 • Kostenreductie
  U hoeft geen geld te investeren in een eigen telefooncentrale of aparte lijnen.  Met VoIP telefonie kunt u 25-30 % op uw telefoonkosten besparen!
 • Anyplace, anywhere
  Met VoIP bent u overal bereikbaar. Weg met de telefoonlijn, alles wat u nodig heeft is alleen een werkende internetverbinding.
 • Flexibiliteit
  VoIP biedt enorme flexibiliteit. Heeft u (tijdelijk) meer of minder mensen nodig, dan kunt u eenvoudig capaciteit op- of afschalen. VoIP telefonie beweegt mee met uw bedrijf.
 • Meer waar voor uw geld
  U hebt alle functionaliteiten die een grote telefooncentrale biedt, maar betaalt alleen voor de functies die u gebruikt.
 • Vast en mobiel
  Met VoIP kunt u vast en mobiel combineren. Uw klanten merken niet of u thuis, op de zaak of op een andere plek bent.
 • Integratie meerdere locaties
  Met een centraal VoIP netwerk kunt u zonder moeite of extra kosten van de ene naar de andere locatie (ook internationaal) schakelen.

Voor elk bedrijf een passende VoIP oplossing

Bij ICT Service Groep zorgen wij ervoor dat uw telefoonverbindingen op de juiste wijze worden aangesloten op uw internetverbinding. Wij bieden hiervoor een aantal pakketten aan waardoor VoIP zakelijk gezien enorm interessant wordt:

 • HIP – Hosted Internet Provider
 • KPN één – Zakelijke telefonie
 • 3CX – VoIP op basis van open standaarden

Daarnaast bieden we ook mobiele abonnementen van diverse providers aan. Afhankelijk van uw eisen en wensen, adviseren we u graag wat de beste oplossing is voor uw bedrijf.

Service en contact

Als u meer wilt weten over onze diensten met betrekking tot VoIP telefonie, neem dan contact met ons op via 088-4287400 of per mail. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Voor de beste VoIP oplossing, gaat u naar ICT Service Groep!