Uw partner voor Microsoft 365

  Rik Boelhouwer
  15 juni 2020

  Uw partner voor Microsoft 365

  Zit u eraan te denken om over te stappen naar de Cloud en de oplossingen van Microsoft 365? Dan is ICT Service Groep uw perfecte partner.

  Zeker in een tijd waar thuiswerken een nog belangrijke rol heeft gekregen, moeten uw medewerkers eenvoudig toegang hebben tot alle relevante documenten en informatie en snel met elkaar kunnen overleggen. Want samenwerking maakt niet alleen gebruik van de sterke punten van individuen, vergroot de betrokkenheid van verspreide werknemers en nodigt uit tot creativiteit, maar maakt het ook gemakkelijker voor teams om samen problemen op te lossen.

  Microsoft 365 biedt u de beste oplossingen en beveiligingsopties. Het platform is ontworpen om uw IT te beveiligen en te vereenvoudigen, waardoor u de tijd krijgt om zich te concentreren op het laten groeien van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan applicaties als Microsoft Teams, maar ook de Advanced Threat Protection voor de beveiliging van uw mail.

  Als officiƫle Microsoftpartner zijn wij gespecialiseerd in het migreren naar en beheren van uw Microsoft 365-omgeving. Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw medewerkers snel, efficiƫnt en veilig samen te laten werken. Microsoft 365 maakt het bijvoorbeeld voor IT-teams eenvoudiger om Windows 10 en Office-elementen te beheren.

  Samen met u kijkt ICT Service Groep welke vorm het best bij uw onderneming past. Daarna begeleiden we het hele migratietraject van begin tot eind. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers snel uit de voeten kunnen met Office 365, zorgt ICT Service Groep voor een basistraining om de verschillende applicaties te leren gebruiken.

  Wilt u weten wat Microsoft 365 en ICT Service Groep voor uw onderneming kunnen betekenen? Informeer bij ons naar de voordelen van Microsoft 365 en hoe wij u ontzorgen.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief