Van ijzer naar de Office 365-cloud

  yohoost
  5 februari 2018

  ICTsg-Van-ijzer-naar-de Office-365-cloud

  Rik Boelhouwer is Commercieel Directeur van de ICT Service Groep
  Organisaties zien de voordelen van het overstappen van lokale oplossingen naar clouddiensten. Kosten voor on-premisse servers en onderhoud worden bijvoorbeeld aanzienlijk lager. Ook de mogelijkheden die de diensten aanbieden, zijn voor veel bedrijven doorslaggevend. Met name de oplossingen van Office 365 worden steeds populairder.

  Bedrijven moeten tegenwoordig altijd bereikbaar zijn. Dat betekent dat medewerkers ook te allen tijde toegang moeten hebben tot hun e-mail en documenten. Office 365 helpt hierbij. En omdat het pakket schaalbaar is, is het voor elk soort bedrijf, groot of klein, goed in te zetten.

  Toch is er nog wel twijfel om de overstap te maken. Want wat gebeurt er dan met al mijn data die nu lokaal staat? Kan ik daar straks niet meer bij? En moet ik dan ook anders gaan werken?

  Eén op één vertaling

  Als Office 365 partner kan ICT Service Groep u daar van begin tot eind bij begeleiden. Samen met u kijken we welke oplossingen het best bij uw onderneming passen. Vervolgens maken we een één op één vertaling van al uw huidige toepassingen en werkwijzen naar Office 365. We richten alles voor u in, van de opslag van uw data, tot aan de e-mailservers en zelfs de printservers. Pas als u en wij tevreden zijn, maken we de volledige overstap.

  Tijdens en na het inrichtingstraject kunt u met al uw vragen terecht bij onze supportafdeling. Wij kunnen in overleg systemen op afstand overnemen, helpen u en uw medewerkers direct weer op weg en nemen we de support van de lokale applicaties op ons.

  Training

  Een nieuw systeem vereist natuurlijk een nieuwe manier van werken. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers snel uit de voeten kunnen met Office 365, zorgt ICT Service Groep voor een basistraining om de verschillende applicaties te leren gebruiken en geven we tips en tricks om zo efficiënt mogelijk (samen) te werken. Zo geven we uitleg over het samen werken in één document en het gebruik van Skype for Business.

  Wilt u meer weten over de voordelen van Office 365 voor uw bedrijf of hoe we voor u een vertaling kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op.

  Rik Boelhouwer

  Directeur van ICT Service Groep

  Wil je me niet volgen, maar gewoon meer informatie of eens bijpraten, dan kan dat ook. Bel gerust op tel. 088-428 74 72 (vast en mobiel) of mail.

   

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief