Verhoog uw productiviteit en focus met totale ICT-ontzorging van ICTSG

  Rik Boelhouwer
  16 mei 2024

  In een tijdperk waarin digitalisering onontkoombaar is geworden, zijn technische obstakels zoals storingen, trage systemen en beveiligingsrisico’s aan de orde van de dag. Bij ICT Service Groep begrijpen we deze behoefte aan naadloze ondersteuning en totale ontzorging. Wij geloven dat succes niet alleen draait om het leveren van technologie, maar ook om het bieden van een complete oplossing die uw bedrijf helpt groeien. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw IT-infrastructuur naadloos aansluit op uw bedrijfsdoelen, zodat u zich volledig kunt richten op de core business van uw onderneming.

  Wat biedt ICTSG?

  • Consultancy en Advies: Onze experts staan klaar om nauw met u samen te werken, uw bedrijfsbehoeften te analyseren en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die perfect passen bij uw doelstellingen en budget.
  • Implementatie en Integratie: Van installatie tot configuratie, wij zorgen voor een vlekkeloze implementatie van al uw ICT-oplossingen, waarbij we nieuwe systemen naadloos integreren met uw bestaande infrastructuur.
  • Ondersteuning en Onderhoud: Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar om problemen snel op te lossen en regelmatig onderhoud uit te voeren, zodat de uptime van uw systemen gemaximaliseerd wordt.
  • Beveiliging en Compliance: In een tijd waarin cyberdreigingen toenemen, nemen wij uw digitale beveiliging serieus. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen en zorgen ervoor dat uw systemen voldoen aan alle relevante compliance-vereisten.

  Onze diensten zijn onder andere

  • Werkplekbeheer;
  • Serverbeheer;
  • Clouddiensten: Office 365 / Microsoft 365 / Azure;
  • (Hosted) VOIP en mobiele telefonie;
  • Internet- en netwerkbeheer.

  Daarnaast hebben we een nauwe samenwerking met XY Web Solutions voor websitebouw, onderhoud en hosting.

  Naast het oplossen van technische problemen, fungeren wij ook als waardevolle sparringpartner voor ondernemers. Wij adviseren u over de beste IT-oplossingen voor uw bedrijf en helpen u om uw IT-strategie af te stemmen op uw bedrijfsdoelstellingen.

  Klaar voor totale ontzorging? Neem vandaag nog contact met ons op!

  Wilt u meer weten over hoe ICT Service Groep u kan helpen met totale ontzorging op het gebied van IT? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek: ictsg.nl/contact. Samen streven we naar een optimaal werkende IT-omgeving die uw succes ondersteunt!

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief