VOIP BEDRIJVEN.

  VoIP bedrijven

  Bedrijven die gebruik maken van VoIP (VoIP bedrijven) halen hier ongelofelijk veel voordeel uit. VoIP bedrijven zijn er tegenwoordig in overtal en VoIP wordt tegenwoordig beschouwd als de norm. Met VoIP telefonie belt u via uw internetverbinding en dat is op veel gebieden voordelig. Het is zeker dat VoIP zakelijk gezien enorm veel voordelen oplevert. Zo drukt u de telefoonkosten van uw bedrijf met 20 tot 30%! VoIP bedrijven genieten bovendien van veel meer voordelen, zoals:

  • De flexibiliteit: capaciteit kan eenvoudig worden ingeperkt of worden uitgebreid
  • VoIP bedrijven betalen slechts voor de functionaliteiten die zij gebruiken
  • En VoIP bedrijven hebben geen analoge of ISDN telefoonverbindingen meer nodig
  • Alle telefoonverbindingen van VoIP bedrijven kunnen eenvoudig tot een centraal telefoonnetwerk geknoopt worden, zowel nationaal als internationaal.

  Hoe wij VoIP bedrijven creëren

  Bij ICT Service Groep zorgen wij er voor dat uw telefoonverbindingen op de juiste wijze worden aangesloten op uw internetverbinding. Wij bieden hiervoor een aantal pakketten aan waardoor VoIP zakelijk gezien enorm interessant wordt. Kijk ook naar KPN één en HIP voor deze interessante aanbiedingen voor VoIP bedrijven. Om erachter te komen in hoeverre VoIP zakelijk gezien ook voor uw bedrijf interessant is, nodigen wij u graag uit op gesprek om alle mogelijkheden met u door te nemen. Laat ons weten wat uw wensen en behoeften zijn en wij stellen samen met u een plan van aanpak samen.

  Service en Contact

  Wilt u behoren tot één van de vele VoIP bedrijven en hier enorm veel voordeel uit halen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-4287400. Een mail sturen naar info@ictsg.nl kan ook; wij benaderen u dan zo snel mogelijk. Door u aan te sluiten bij de andere VoIP bedrijven haalt u enorm veel voordeel met betrekking tot al uw interne en externe communicatie. VoIP bedrijven gaan naar ICT Service Groep, de specialist op het gebied van ICT.

  Op de hoogte blijven van het laatste ICTSG-nieuws?

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.