VOIP VOORDELEN.

  VoIP voordelen

  Er zijn veel VoIP voordelen te bedenken in vergelijking met reguliere telefoonverbindingen. Eén van de belangrijkste VoIP voordelen is toch wel het drukken van uw kosten. Met deze telefoonverbinding kunt u wel tot 30% besparen op gebruikelijke telefoonkosten. Telefoneren gaat namelijk niet meer via de telefoonkabels, maar via uw internetverbinding. Hierdoor hebt u alleen data nodig om geluid over te dragen. U betaalt dan voor het verbruik van deze data, dat aangepast kan worden naar uw wensen. Eén van de VoIP voordelen is dan ook dat u zelf kunt bepalen hoeveel data u nodig hebt: u kunt dit uitbreiden of juist inkrimpen.

  Andere VoIP voordelen

  Daarnaast zijn er naast het drukken van kosten en zelfstandig bepalen voor hoeveel data u betaalt, nog meer VoIP voordelen te noemen. Deze VoIP voordelen zetten wij even voor u in een overzichtelijk rijtje:

  • Veel functionaliteiten
   Eén van de VoIP voordelen is dat u dezelfde functies hebt als een telefooncentrale, maar alleen betaalt voor de functies die u gebruikt.
  • Locatie onafhankelijk
   U kunt overal bellen met een VoIP verbinding zolang er een werkende internetverbinding in de buurt is.
  • Vast en mobiel zijn te combineren
   In het rijtje van VoIP voordelen is dit een hele belangrijke. U kunt zowel uw vaste als uw mobiele lijn koppelen aan dezelfde VoIP verbinding.
  • Geen andere verbindingen meer nodig
   Analoge of ISDN telefoonlijnen hoeft u niet meer te huren.
  • Eén groot netwerkEn om dit rijtje van VoIP voordelen af te sluiten; u kunt alle telefoonlijnen tot één netwerk knopen. Niet alleen in één vestiging, maar in alle vestigingen. Zowel nationaal als internationaal.

  Op de hoogte blijven van het laatste ICTSG-nieuws?

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.