We hebben het ijzer opgeruimd

  Rik Boelhouwer
  8 januari 2018

  Het afgelopen jaar hebben we een grote verschuiving gezien. Steeds meer bedrijven maken gebruik van slimme clouddiensten om hun bedrijfsvoering zo professioneel en efficiënt mogelijk te maken. 2017 was voor ons dan ook het jaar waarin we het ijzer hebben opgeruimd.
   
  Want steeds meer organisaties zien de voordelen van clouddiensten. Niet alleen financieel – kosten voor on-premisse servers en onderhoud worden aanzienlijk lager – maar ook in het aantal mogelijkheden die nieuwe slimme diensten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan online back-up diensten, cybersecurity diensten en werkplekbeheer.
   
  Steeds meer bedrijven wisten ons het afgelopen jaar te vinden om deze diensten in hun bedrijfsvoering te implementeren. Daardoor hebben we in 2017 mooie projecten kunnen doen, die onze klanten naar een hoger niveau hebben gebracht. Dat betekende voor ICT Service Groep een flinke groei, zowel van nieuwe klanten als van ons portfolio, zonder dat we de wensen van onze klanten uit het oog verloren. Uiteraard gaan we hier in 2018 mee door.
   
  Het jaar van de GDPR

  Want 2018 wordt een heel intens jaar op het gebied van ICT. Het wordt het jaar van de General Data Protection Regulation (GDPR). Deze nieuwe Europese privacywetgeving, die vanaf mei ingaat, gaat veel van bedrijven vragen. Op technisch vlak; bedrijven moeten aan strenge eis voldoen als het gaat om de bescherming van persoonsgegevens, maar ook op het gebied van beleid en bedrijfsvoering. Privacy krijgt een zeer grote rol in het beleid van organisaties.
   
  Wat dat voor impact op uw organisatie heeft, is niet in één antwoord te vangen. Als uw ICT partner kijkt ICT Service Groep samen met u welke eisen voor u gelden en hoe we daar samen tot een oplossing voor kunnen komen, door de inzet van slimme diensten en technieken.
   
  Een mooi jaar

  We hebben een heel mooi jaar achter de rug en wat ons betreft wordt 2018 op zijn minst net zo’n mooi jaar. Daar zullen we alles aan doen, door te blijven ontwikkelen en te zoeken naar nieuwe diensten die uw organisatie nog beter kunnen helpen.
   
  Ik wens u een mooi en gezond 2018.
   
  Rik Boelhouwer
  Directeur van ICT Service Groep
   
  Wil je me niet volgen, maar gewoon meer informatie of eens bijpraten, dan kan dat ook. Bel gerust op tel. 088-428 74 72 (vast en mobiel) of mail.

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief